I anslutning till det kulturhistoriska Igelsta Gård i Östertälje ska vi bygga parhus och radhus. Förskola och lekplats runt knuten samt kort promenad till pendeltågsstationen Östertälje ger ett bekvämt boende för hela familjen!

I populära Östertälje ska vi bygga parhus och radhus. Området ligger i anslutning till ett befintligt villakvarter vilket gör Östertälje till ett tryggt och trevligt område där barnfamiljer trivs. Till förskolorna är det bara ett stenkast och till Östertälje pendeltågsstation promenerar du på 5 minuter. Du har nära till naturen samt cykelavstånd till sjöar och vattendrag. Åker du till Södertälje finns omtalade Tom Tits och äventyrsbadet Sydpoolen.

Kärnan för området är Igelsta Gård och dess kulturhistoriska bebyggelse. Husen i första etappen kommer att ligga längst med en allégata som mynnar ut vid gårdsgrinden. Gården omringas av en gammal trädgård med stentrappor, prydnadsbrunn och rester av en rosenterrass. Vi planerar att restaurera miljön för att skapa ett trevligt område för lek eller en picknic tillsammans med grannarna.

Stadsbyggnadsnämnden har antagit detaljplanen, men den ligger nu för eventuell överklagan. Det innebär att vi är i ett skede då vi inte kan påverka utan inväntar bara besked om när i tiden vi kan påbörja projektet.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Igelsta Gårds nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på bostäderna kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel 2018

Bostadstyp: Parhus,Radhus

Upplåtelseform: Äganderätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Equator

Hitta hit

Kontakt Småa

Sandra Branthammer

Telefon: 08-586 303 88

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev