1. Planering

    Planering av Drabanten pågår. För att få information när något nytt händer i projektet, anmäl dig till Drabantens nyhetsbrev.

  2. Säljstart

    Vi planerar för en säljstart av Drabanten efter sommaren 2016.

I centrala Nynäshamn, längs Skolgatan och Viagatan, planerar vi för 26 stadsradhus. Ett unikt läge mitt i stan! Husen liknar de prisbelönta stadsradhusen som vi byggde i Kärrtorp i Stockholm 2012.

Var med och påverka

Vi genomför nu en enkätundersökning för att bättre förstå vad du har för tankar kring ett eventuellt nytt boende. Vi tror att en tidig dialog med er intressenter leder till bättre bostäder och skulle därför uppskatta om du vill besvara enkäten. Det tar endast några några minuter.

Prisbelönta stadsradhus i repris

Stadsradhusen är för många en kombination av det bästa från två världar. Här får du alla kvalitéer man kan önska från ett eget hus utan att tumma på alla de bekvämligheter som lägenheten bjuder på. Vad sägs om en underhållsfri uteplats med tillgång till gräs under fötterna på den gemensamma innergården?

20 st radhus med inredningsbar vind
En av radhuslängorna ligger stadsmässigt mot gatan och den andra med utblickar mot hamnen och havet nedanför. Husen är 123 kvm + 48 kvm inredningsbar vind.
På entréplanet har du alla sociala ytor - kök, vardagsrum och utgång till trädgården. En trappa upp finns sovrum och badrum. Högst upp finns det bästa av allt - en vindsvåning där bara du sätter gränserna för användningsområdet. Blir det master bedroom, konstateljé eller kanske ett biorum.

6 st souterrängradhus i tre plan
Husen är 150 kvm och har en souterrängvåning med egen entré, stort sovrum, badrum och förråd. Här finns möjligheter till hemarbetsplats, generationsboende eller uthyrning. På mellanplanet har du alla sociala ytor - kök, vardagsrum och utgång till trädgården. En trappa upp finns sovrum och badrum.

Nynäshamn

I Kommunen som ligger på Södertörns sydspets ca 30 minuter från Globen i Stockholm bor drygt 26.000 personer.

Populär och välbesökt är gästhamnen med trevliga sjöbodar, Nynäs Rökeri och mysiga hamnkrogar. I Lövhagens friluftsreservat finns härliga badstränder och ett trevligt café. Här finns också Nynäs Havsbad som är ett exklusivt spa och konferenshotell. Vild natur hittar du på Torö Stenstrand som hör till en av de mest kända och vackraste stränderna i Sverige.

Välkommen till Nynäshamn - en äkta skärgårdskommun!

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Drabantens nyhetsbrev för att få löpande information via e-post. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

Vi planerar för en försäljningsstart efter sommaren 2016. När vi startar försäljning av husen så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

För att kunna nyttja förtur och boka-tidigt-rabatt måste du vara fullvärdig medlem – detta innebär att medlemsavgiften måste vara betald innan kövisningen, oavsett vad det står på fakturan.

Medlem i Småakön blir du här!

I dagsläget går det inte att lämna en intresseanmälan för specifika hus, detta kan du göra först i samband med kövisning. Pris på husen kommer att presenteras i samband med kövisningen.

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Utskrift

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel september 2016

Bostadstyp: Radhus

Boyta: 123 - 150 kvm

Biyta: 48 kvm (endast radhus om 123 kvm)

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Andersson och Arfwedson Arkitekter

Hitta hit

Skolgatan/Viagatan

Mäklare

Patric DaleboHusmanHagberg

Telefon: 08-410 321 60

E-post:

Småakontakt

Madelene Heinby

Telefon: 08-586 303 31

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev

Liknande bostäder