I attraktiva Enskede planeras för radhus och lägenheter. Området gränsar till Enskedes charmiga villabebyggelse och du kan promenera såväl till tvärbana som tunnelbana.

Enskede är ett populärt området strax utanför tullarna. Längs Bägersta Byväg planeras för nya bostäder i form av lägenheter och radhus. I närheten finns både Lindes tvärbanestation och T-banans gröna linje. Området gränsar till Enskedes charmiga villaområdet, vackra ridskola och trevliga kvartersgator. Här finns även Enskedes rackethall.

Småa har tillsammans med två ytterligare bostadsutvecklare fått del av en markanvisning för området som när det är färdigbyggt kommer att omfatta ca 600 lägenheter i flerbostadshus och ca 35 stadsradhus. Stockholm Stads ambition är att skapa en bred blandning av lägenheter i form och storlek för att skapa ett attraktivt bostadsområde för så många som möjligt. Staden planerar också nya förskolor i området.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Enskedefältets nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Bostadstyp: Lägenhet,Radhus

Upplåtelseform: Ej Fastställd

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Hitta hit

Bägersta Byväg / Sockenvägen

Kontakt Småa

Sandra Branthammer

Telefon: 08-586 303 88

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev