• Planering

    Planering

    Vi har inte påbörjat planeringen av vårt område i Västra Segersäng. För att få information när något nytt händer i projektet, anmäl dig till Västra Segersängs nyhetsbrev.

  • Säljstart

    Säljstart

    Vi planerar för en säljstart av Västra Segersäng under 2018.

I vackra Segersäng blir det lantliga boendet din livsstil. Mitt i naturen med närhet till Stockholms skärgård, ridning, golf, fiske, skog och ängar finner du en plats som ger harmoni för både kropp och själ.

I Västra Segersäng planeras för runt 200 nya naturanpassade hus på bergshöjderna väster om stationen. Här finns goda förutsättningar för en fantastisk boendemiljö. Bostäderna infogas i skog och bergslandskapet och tomterna blir runt 1000 kvm stora. I området planeras för en gemnesam plats för lek och idrott.

Med bil eller tåg kommer man till centrala Stockholm på runt 30 minuter. Med nya motorvägen har resan med bil blivit både snabbare och säkrare.

Filmen till höger visar vår tidigare bebyggelse i Segersäng By som vi uppfört 2003-2012.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Västra Segersängs nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av husen så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel 2018

Bostadstyp: Villa

Upplåtelseform: Äganderätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Södergruppen Arkitekter

Hitta hit

Kontakt Småa

Madelene Heinby

Telefon: 08-586 303 31

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev