Personliga hem

Vi bygger inte bara bostäder utan vi skapar personliga hem. Vi erbjuder ett gediget utbud av inredningsval, privat konsultation med en inredningsarkitekt och dessutom möjlighet till självbyggeri.

Redan när arkitekten ritar husen lägger vi stor vikt vid att materialval och arkitektur ska passa in i den omgivande miljön. Tillsammans med våra duktiga inredare formar vi husets interiör. Vi skapar ett unikt hem i en trivsam och genomtänkt bostadsmiljö.

Självklart ska du även kunna sätta personlig prägel på interiören i ditt hem. Vi erbjuder bland annat ett personligt möte med en inredningsarkitekt samt ett brett utbud av inredningsval som du kan välja bland. Vi erbjuder olika alternativ inom kakel, klinkers, golv, tapet, innerdörrar, vitvaror och mycket annat. För en bekvämare vardag kan du till exempel välja finesser som inbyggd centraldammsugare och fjärrstyrd garageportöppnare.

Vårt självbyggerikoncept

Du har även möjlighet att bli självbyggare hos oss. Då är du med och skapar ditt personliga hem genom eget arbete. Med konceptet får du tillfälle att sätta en ännu större prägel på ditt nya hem och skapa ett unikt boende utifrån dina behov och önskemål. Du färdigställer bostaden invändigt med stöd och instruktioner från oss. Vill du anlita din egen hantverkare som utför vissa delar av arbetet är det en möjlighet.

Långsiktigt hållbara bostäder

När vi planerar våra bostäder utgår vi inte bara från ditt behov av en attraktiv bostad. Vi vill även spara på jordens resurser och underlätta ett långsiktigt hållbarhetstänk.

Läs mer om vårt miljöarbete