I Bålsta har vi skapat ett sjönära bostadsområde med 82 friliggande villor. Området ligger intill strand- och klippbad, förskola samt aktivitetspark med lekplats.

Bo med utsikt över Mälaren

Vackert beläget vid Mälaren har Bålsta fått ett nytt bostadsområde med 82 friliggande villor i ett eller två plan. Frösundavik har ett unikt sjönära läge med ordningsställd grässtrand och klipphällar med grillplats och trädäck. Här har vi skapat en härlig och lekfull miljö med park- och aktivitetsytor med fotbollsplan med konstgräs, streetbasket, löparbana och mycket mera.

Eleganta enplanshus och tvåplanshus

Här har vi byggt enplanshus och tvåplanshus om 130 respektive 156 kvm. Planlösningen är väl genomtänkt med öppna ytor och uppskattade inslag som tvättstuga, klädkammare och generöst allrum. Interiören är ljus tack vare stora fönster- och skjutdörrspartier, takhöjd upp till 3,8 m samt exklusivt ljust askgolv. Husen har kvalitéer som golvvärme på entréplanet och köket utrustas med induktionshäll samt integrerad diskmaskin.

Båda hustyperna har ett elegant uttryck med arkitektoniska detaljer som t ex matchande plåttak i husets kulör. Tomterna är färdigställda med altan, häckar och träd.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2015 - 2018

Bostadstyp: Villa

Boyta: 130 - 156 kvm

Biyta: Utvändigt förråd om ca 12 kvm

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Ettelva Arkitekter och Karavan Landskapsarkitekter.

Hitta hit

Frösundavägen