I populära Vega har Småa uppfört 53 villor och kedjehus i en kuperad och naturskön omgivning med kort promenadavstånd till Haningen pendeltågsstation. Projektet färdigställdes under 2019.

Natursköna Vega - Haninge

I populära Vega har Småa uppfört 27 fristående villor och 26 kedjehus. Husen ligger i ett charmigt kuperat och ostört läge.

Arkitektens vision med Vega Lodge har varit att låta naturen komma nära och hämta inspiration både gällande färg- och materialval. Husen har lättskötta naturtomter med odlingslott, carport med förråd.

Genomtänkta detaljer och materialval

Husens interiör är noga utvald och det finns flera detaljer som är utmärkande. Samtliga hus har en utvald vägg i ruffare vit träpanel för att möta naturen och skapa en Lodgekänsla. Köken är stilfulla och påkostade med stänkskydd i glas, snygg rostfri fläktkåpa, beslag i svart läder samt flera uppskattade funktioner som t ex induktionshäll.
Terränghuset utmärker sig med sitt loft och mycket generösa takhöjd upp till 5 meter.

Sluttningshuset om 117 kvm, samtliga är villor.

Planmarkshuset om 132 kvm, villor och kedjehus.

Terränghuset om 171 kvm villor och kedjehus.

Bo hållbart i Vega Lodge

Husen i Vega Lodge ligger i en grönskande miljö och anpassas till omgivande natur, och vi har medvetet valt att addera miljöaspekter som barkflis och odlingslott på tomten.

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2017 - 2019

Bostadstyp: Kedjehus,Villa

Boyta: 117 - 171 kvm

Antal rum: 5 - 6

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: 2017 - 2019

Arkitekt: Södergruppen Arkitekter

Hitta hit

Liknande bostäder