Här har vi byggt gammaldags lantlivshus sedan 2003 med stor framgång hos livsstilssökande bostadsköpare. Bo på landet med storstaden bara 30 minuter bort. Ta en tur till Segersäng och känn den härliga atmosfären!

I vackra Segersäng blir det lantliga boendet din livsstil. Mitt i naturen med närhet till Stockholms skärgård, ridning, golf, fiske, skog och ängar finner du en plats som ger harmoni för både kropp och själ.

Området innehåller 194 hus med carport, förråd och alla möjligheters sidohus. Här har vi lagt stort fokus på de små detaljerna; möblerbar hall, vedspis i köket, möjlighet till kakelugn, bra förvaringsutrymmen, vackra burspråk, separat skafferi och tvättstuga med groventré är bara några exempel. I området finns även en ny förskola.

Med bil eller tåg kommer man till centrala Stockholm på 30–45 minuter. Med nya motorvägen har resan med bil blivit både snabbare och säkrare.

Alla hus har vedspis med kåpa i köket utöver den elektriska. I vardagsrummet står en vacker braskamin och värmer upp de sista graderna i huset.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2002 - 2012

Bostadstyp: Villa,Herrgård

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Södergruppen Arkitektkontor

Hitta hit