I naturstaden Västra Balingsnäs har vi byggt stora terrasshus, villor och yteffektiva studiohus med trädgårdar som mynnar ut i den kringliggande naturen.

Västra Balingsnäs ligger granne med Orlångens Naturreservat och med ca 10 minuter till Huddinge centrum.

Här har vi byggt bostäder som smälter in i omgivningen samtidigt som de har en modern utformning. Träfasaderna är målande i musiga jordfärger såsom grått, svart och rött. Till varje hus hör ett garage på 18 kvm.

Terrasshuset

Terrasshuset är 157 kvm i tre plan och har dubbla takterrasser samt en altan. Entréplanet rymmer kök och vardagsrum med utgång till altanen, samt wc/dusch och en separat tvätt. På övre plan finns tre sovrum, ett stort dressingroom och ett generöst badrum med hörnbadkar. Takvåningen har ett rum och ett förråd, samt utgång till de båda takterrasserna.

Villan

Villan är 117 kvm i två plan och gjordes både som fristående villa och som parvilla. På entréplan ligger kök med bardisk mot vardagsrummet, som har utgång till altanen. Här ligger även en wc/dusch med tvättavdelning. Övre plan rymmer tre sovrum, allrum och badrum.

Studiohuset

Studiohuset är 72 kvm fördelat på entréplan och ett loft. Här har ytan maximerats för att skapa möjligheter och takhöjden på 4,30 m ger huset dess karaktär. På entréplan finns kök, wc/dusch, ett sovrum och vardagsrum med utgång till atlanen. Loftvåningen är på 18 kvm disponerat som ett allrum, men här fanns möjlighet att istället välja två sovrum.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2008 - 2010

Bostadstyp: Parhus,Villa

Boyta: 72 - 157 kvm

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Brunnberg & Forshed

Hitta hit