Med vacker utsikt över Mälaren och kort promenadavstånd till stadskärnan har vi byggt villor i Mariefreds bästa läge. I Mariehovsviken har vi skapat vi ett trivsamt område med tillhörande båtbrygga och boulebana.

Det nya bostadsområdet Mariehovsviken är färdigställt med 30 villor i ett eller två plan samt boulebana och småbåtsbrygga.

I Mariefred finns det ett brett utbud av trevliga aktiviteter för såväl stora som små. Den svårslagna idyllen erbjuder en livsstil i lugn och naturnära miljö med bra service, endast 35 min från Stockholm!

Husens interiör i de första två etapperna påminner om den marina inredningsstilen från New England och arkitekten har valt exklusiva inredningsdetaljer som bland annat platsbyggd sittbänk i hallen i tvåplanshusen, ljusa askgolv och snyggt träpanelklädda väggar. I den tredje och sista etappen blev tvåplanshusen något större och interiört fick de en stilren skandinavist touch.

Tomterna är färdigställda med vårdträd, häckar och gräs. Specifikt för tvåplanshuset är altanen med tillhörande pergola, en inbjudande oas där du kan njuta av ljumma sommarkvällar, alternativt bygga ett uterum. Både enplanshuset och tvåplanshuset har garage. Till husen kunde man välja till en rymlig ateljébod på 12-17 kvm, ett perfekt utrymme för hemmakontoret, en ateljé eller tonårsrummet.

Självklart har vi tagit tillvara på områdets fantastiska Mälarnära läge och anlagt en båtbrygga med plats för 56 båtar.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2012 - 2018

Bostadstyp: Villa

Boyta: 116 - 138 kvm

Biyta: 12-17 kvm (Ateljébod)

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Brunnberg & Forshed och TEMA Landskapsarkitekter

Hitta hit