Med vacker utsikt över Mälaren och kort promenadavstånd till stadskärnan har vi byggt villor i Mariefreds bästa läge. I Mariehovsviken har vi skapat vi ett trivsamt område med tillhörande båtbrygga och boulebana.

Den första etappen i området Mariehovsviken är färdigställt med 20-talet villor i ett eller två plan samt boulebana och småbåtsbrygga.

I Mariefred finns det ett brett utbud av trevliga aktiviteter för såväl stora som små. Den svårslagna idyllen erbjuder en livsstil i lugn och naturnära miljö med bra service, endast 35 min från Stockholm!

Husens interiör påminner om den marina inredningsstilen från New England och arkitekten har valt exklusiva inredningsdetaljer som bland annat platsbyggd sittbänk i hallen i tvåplanshusen, ljusa askgolv och snyggt träpanelklädda väggar.

Tomterna är färdigställda med vårdträd, häckar och gräs. Specifikt för tvåplanshuset är altanen med tillhörande pergola, en inbjudande oas där du kan njuta av ljumma sommarkvällar, alternativt bygga ett uterum. Både enplanshuset och tvåplanshuset har garage.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2012 - 2014

Bostadstyp: Villa

Boyta: 116 - 126 kvm

Biyta: 17 kvm (Ateljébod)

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Brunnberg & Forshed

Hitta hit