För dig som vill bo i eget hus men inte göra avkall på närheten till staden har vi färdigställt generösa radhus centralt beläget längs Thunbergsgatan. På endast några minuter tar du dig till stadens puls eller naturens lugn i närliggande Nacka naturreservat.

Stadsmässiga hus i bästa läge

Med bara 4 minuter från skanstull har Småa uppfört 11 radhus i ett stilrent uttryck med sina vita, putsade fasader och detaljer i ljusgrått. De unika radhusen är äganderätter på Husen har bilplats i carport direkt utanför dörren, samt två stycken utvändiga förråd och två uteplatser. De elva radhusen har entré från Thunbergsgatan.

Radhusen är cirka 159kvm fördelade på tre våningsplan där takhöjder på entréplan och Souterrängplanet är cirka 2,5 meter och på övre plan upp till cirka 3 meter.

Husen har 5 rum varav 3st är sovrum med generösa skjutdörrsgarderober och härligt ljusinsläpp som är placerade på övre plan. Från Master sovrummet har man en utgång till den övre terassen. Här finns också familjebadrummet, med badkar och separat dusch. Det andra badrummet finns på entréplan där du också har en dusch.

På nedra plan i Souterräng finns ett allrum med utgång till den nedre terassen samt ingång till den generösa tvättstugan utrustad med tvättmaskin och torktumlare och gott om väggskåp.

Projektet är nu slutsålt

Senaste nyhetsbrevet

Snabbfakta

Byggnadsår: 2016 - 2019

Bostadstyp: Radhus

Boyta: 161 kvm

Antal rum: 5

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: 2018 - 2019

Arkitekt: Arlert Arkitektkontor

Hitta hit

Thunbergsgatan 54, 121 37 Johanneshov