I Brf Colourfront har vi byggt moderna lägenheter anpassade för ett bekvämt stadsliv. I huset finns bekvämligheter såsom relaxavdelning med bastu, gästlägenhet, tvättstuga, en lummig innergård gjord för umgänge samt direktaccess till garage under huset.

I Brf Colourfront har vi byggt 63 lägenheter fördelat på sex våningsplan. Lägenheterna är om 1-5 rok, några lägenheter är i etage och de större lägenheterna har möjlighet att skapa en separat uthyrnings-/tånårslägenhet. Genomgående för alla lägenheter är genomtänkta planlösningar med "rum i rummet" och en smart avskild kontorsdel/arbetshörna. Lägenheterna har franska balkonger mot stadslivet och balkonger/uteplatser mot den lugna, grönskande innergården.

Husets unika hörnläge ger fria utblickar över omgivningarna. I föreningen finns relaxavdelning med bastu, gemensam tvättstuga och direktaccess till garaget under huset. Här har vi anpassat bostäderna efter citylivet utanför porten och adderat en lugn och lummig innergård, en oas bakom sorlet utanför. Här finns plats för grillkvällar, lek eller avkoppling.

Täby Centrum

Hela Täby Centrum genomgår en modernisering och utvidgning, nya Täby Centrum växer fram. Man skapar en esplanad och ett centralt beläget torg, en mötesplats där evenemang skall äga rum. Torget får lekytor för barn och uteserveringar i direkt anslutning. Omkring 800 lägenheter skall under en tioårsperiod byggas i samband med detta. Täby Centrum skall bli en upplevelse utöver det vanliga. Se vad som står på kommunens hemsida här.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2014 - 2015

Bostadstyp: Lägenhet

Boyta: 41 - 134 kvm

Antal rum: 1 - 5

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Arkitekt: Bertil Arlert, Equator

Hitta hit

Stora Marknadsvägen / Attundavägen

Liknande bostäder