I Brf Colourfront har vi byggt moderna lägenheter anpassade för ett bekvämt stadsliv. I huset finns bekvämligheter såsom relaxavdelning med bastu, gästlägenhet, tvättstuga, en lummig innergård gjord för umgänge samt direktaccess till garage under huset.

I Brf Colourfront har vi byggt 63 lägenheter fördelat på sex våningsplan. Lägenheterna är om 1-5 rok, några lägenheter är i etage och de större lägenheterna har möjlighet att skapa en separat uthyrnings-/tånårslägenhet. Genomgående för alla lägenheter är genomtänkta planlösningar med "rum i rummet" och en smart avskild kontorsdel/arbetshörna. Lägenheterna har franska balkonger mot stadslivet och balkonger/uteplatser mot den lugna, grönskande innergården.

Husets unika hörnläge ger fria utblickar över omgivningarna. I föreningen finns relaxavdelning med bastu, gemensam tvättstuga och direktaccess till garaget under huset. Här har vi anpassat bostäderna efter citylivet utanför porten och adderat en lugn och lummig innergård, en oas bakom sorlet utanför. Här finns plats för grillkvällar, lek eller avkoppling.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2014 - 2015

Bostadstyp: Lägenhet

Boyta: 41 - 134 kvm

Antal rum: 1 - 5

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Arkitekt: Bertil Arlert, Equator

Hitta hit

Stora Marknadsvägen / Attundavägen