Under 2010 kunde 16 glada familjer flytta in i sina lägenheter som mest påminde om villaboende. De fyra husen omgärdas av en trevlig och välplanerda park. Här finns också en liten lekpark och odlingslotter för de boende.

Täby - Lövbrunna Äng

Vi presenterar ett unikt område i en annorlunda kombination mellan små flerbostadshus och härlig genuin natur. Området ligger i Lövbrunna som är ett mindre villaområde i Täby med tydlig nybyggaranda.

Lägenheterna

De fyra bostadshusen får två våningar och rymmer endast fyra lägenheter i varje hus. Husen placeras parvis med gemensamma mysiga entrégårdar för umgänge och lek.

Lägenheterna i markplan blir på fyra rum och kök och får en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, tre ljusa sovrum samt två badrum. Väljer ni att bygga om förrådet till bastu erbjuder lägenheten ändå gott om förvaring. Här finns möjlighet till uteplatser i två väderstreck.

På övervåningen placeras de något mindre lägenheterna med tre rum och kök där vardagsrum har en direkt anslutning till en stor terrass i soligt läge. Önskar ni fler rum finns det möjlighet till det också i dessa lägenheter. Även här kan ni byta förrådet mot en bastu.

Fasaderna får ett spännande uttryck med liggande mörkgrå panel, olika typer av fönstersättningar och öppna terasser.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2009

Bostadstyp: Kedjehus

Boyta: 82 - 97 kvm

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Arkitekt: Pelle Lotén, Lotén arkitekter

Hitta hit