Tio minuters bilfärd från Stockholms innerstad växer det nya bostadsområdet Lilla Sköndal fram - vackert beläget nära natur och sjön Drevviken. Här har vi byggt stadsmässiga villor och radhus kring en skön innergård.

Lilla Sköndal är ett nytt bostadsområde som erbjuder det bästa av två världar - närhet till stadens puls samtidigt som skog, friluftsområden, bad och fiske ligger runt knuten.

Här har vi byggt stilrena och urbana villor och stadsradhus. Husen har samma planlösning, med kök och vardagsrum på entréplan, sovrummen på övre plan och högst upp en inredd vind med dubbla takkupor.

Husen har små altaner på framsidan och på baksidan breder en större altan ut sig. Samtliga hus har ett generöst förråd som samtidigt fungerar som insynsskydd. Alla villor och ungefär hälften av radhusen får lagom stora och lättskötta trädgårdar som vetter mot innergården.

Innergården knyter samman omgivningen med kuperad terräng och små berghällar. Här finns även rekreationsplatser i form av bänkar och sandlåda för de minsta.

I samma område har vi även byggt lägenheter, läs mer om dessa här; Sköndalsterrassen - Stockholm.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2011 - 2013

Bostadstyp: Radhus,Villa

Boyta: 131 kvm

Biyta: 50

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Brunnberg & Forshed Arkitektkontor

Hitta hit