På en vacker höjd byggde vi 19 häftiga villor och ett parhus i stilren arkitektur med uteplatser och utsikt över Mälaren, Riddersvik och naturen.

På den fantastiska höjden i närheten av Riddersvik och i anslutning till Glädjevägen, har vi byggt ett område på 19 moderna villor samt ett parhus, ritade av Kjellander och Sjöberg i samarbete med Marge. Till varje hus finns carport med förråd och en vidsträckt vy över Mälaren och natur. Husen har ett soutterrängplan i två olika utföranden. I step-down-husen möts man av kök och vardagsrum på entréplan, en trappa ner finns sovrum, spa-avdelning och dressing-room. I step-up-husen är det precis tvärt om. Där kliver man in på soutterrängplanet med sovrum, spa och dressing-room, en trappa upp finns studio, kök och vardagsrum.

Inuti husen satsade vi på en öppen planlösning, högt till tak med härlig rymd och stora fönster. Varje hus utrustades även med spa och dressing-room. I övrigt var planlösningen väldigt flexibel och det fanns möjlighet att välja upp till sex sovrum.

Husens fasader är av putsad betong i nougatfärg med gråblå-målade fönster och dörrar. Taket påminner om pulpettak och har plåt som beklädnad. Förråd och carport är träpanelklädda.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Snabbfakta

Byggnadsår: 2008 - 2009

Bostadstyp: Villa,Parhus

Boyta: 156 - 169 kvm

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Kjellander och Sjöberg i samarbete med Marge

Hitta hit