• Säljstart

  Säljstart

  Vi säljstartade Brf Trädgårdslunden i juni 2016 genom en kövisning. I augusti släppte vi kvarvarande bostöder till allmän försäljning.

 • Byggstart

  Byggstart

  I februari 2017 startade vi byggnationen av Brf Trädgårdslunden.

 • Inredningsval

  Inredningsval

  I maj planerar vi att påbörja inredningsvalsprocessen för lägenheterna i Brf Trädgårdslunden. Under processen kommer du träffa projektets externa inredningsarkitekt för en privat konsultation. Du kommer även träffa projektets inredningsvalskoordinator för en gemensam genomgång av dina val.

 • Stomresning

  Stomresning

  I augusti beräknar vi starta stomresningen av flerbostadshusen i Brf Trädgårdslunden.

 • Tillträde

  Tillträde

  Från sommar/höst 2018 beräknar vi att tillträdena kommer starta i Brf Trädgårdslunden.

 • Färdigställt

  Färdigställt

  Runt sommaren 2019 beräknar vi att Brf Trädgårdslunden kommer att vara färdigställt.

Det gamla villasamhället Rönninge är omringat av fin natur och flera sjöar. Här kommer Rönninge Sjöstad att växa fram, ett trivsamt och centralt bostadsområde. Här bor du med bra service och pendeltågsstation på bara någon minuts promenadavstånd.

Endast två etagelägenheter kvar!

Varmt välkomna på visning i det inflyttningsklara brf Trädgårdslunden, kontakta mäklaren för mer information om pris och visning!

Kontaktuppgifter hittar du här nere till höger.

Brf Trädgårdslunden

Brf Trädgårdslunden består av 37 lägenheter i storlekarna 2-5 rok.

Unikt för Trädgårdslunden är de välplanerade och familjära etagelägenheter med radhuskänsla. Här får du två plan, 3 m i takhöjd och separat tvättavdelning. Där de sociala utrymmena ligger på nedreplan med utgång till en generös terass samt sovrummen placerade på övre plan.

Lägenheter är ljusa med vitmålade väggar och generösa fönsterpartier, eklamellsparkett samt en takhöjd på 2,6 meter. Inredningsarkitekten har valt att ge köket flera spännande detaljer som skapar en elegant men ändå modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare.

Levande innergård

Lägenheterna har balkong, uteplats eller terrass som vätter mot den fina innergården. Bor du högt upp i husen har du dessutom utsikt mot sjön. Några av de större lägenheterna har två balkonger varav ena blir delvis inglasad.

Brf Trädgårdslunden har en trivsam innergård med skön trädgårdskänsla. Här satsar vi lite extra på ätbar växtlighet så som rabarber, bärbuskar och fruktträd. Trädgårdskänslan förstärks av att vissa tak blir gröna med sedum.

Husen mot centrum har en modern stadskaraktär medan de mot sjön har inspirerats av sekelskiftsvillorna i Rönninge.

Till föreningen hör en gästlägenhet att boka upp för långväga gäster.

Sedumtak och ätbar växtlighet

Det är sedum på vissa delar av taken. Sedumtaken har flera positiva effekter, bland annat är det ljuddämpande, tar hand om dagvattnet och har en isolerande effekt. Vi har även valt att plantera en del ätbar växtlighet.

Föreningen har sopkärl för både hushållssopor och matavfall och i nära anslutning till området finns återvinningsstation.

Broschyr

Rönninge Sjöstad - genuint, småskaligt och centralt

Rönninge är ett genuint och småskaligt stationssawmhälle med charmida sekelskiftsvillor och fin natur. Tillsammans med Salem kommun äv vi med och utvecklar Rönnige Centrum med fler bostäder, butiker och restauranger. 

Bo granne med restaurang och butik

I befintliga Rönninge Centrum finns mysiga Kaffestugan, restauranger, gym, florist och uppskattad delikatess. Det planeras även för fler kommersiella lokaler i och med utvecklingen av Rönninge Centrum. Behöver du ett större utbud service eller aktiviteter så har du nära till Salem Centrum. 

Med vacker utsikt över sjön Flaten ligger Villa Talliden som erbjuder god mat och brunch. 

Endast 30 min till Stockholm C

Busstationen och pendeltågsstationen som ligger på någon minuts promenadavstånd från Brf Trädgårdslunden, tar dig till Stockholm C på drygt 30 min och till Södertälje C på 12 min.

Ta vara på allt vad Rönninge erbjuder

Rönninge är en lugn och charmig ort i Salem kommun med sjöar, badplatser, naturreservat och strandpromenad. Det är enkelt att leva ett aktivt friluftsliv i Rönninge med bland annat Garnuddens elljusspår, tennishall och friluftsområde. På vintrarna är Flaten populär för skridsko- och skidåkning.

Utskrift

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2017 - 2018

Bostadstyp: Lägenhet

Boyta: 43 - 115 kvm

Antal rum: 2 - 5

Biyta: Lägenhetsförråd

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Inflyttning: 2018 - 2019

Arkitekt: Södergruppen Arkitekter och Novamark landskapsarkitekter

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Hitta hit

Visningar sker i visningslägenheten på Westerdahlsvägen 11, 144 61 Rönninge.

Mäklare

Pia AnderssonPia Andersson Fastighetsbyrå

Telefon: 070-420 63 01

E-post:

Intresseanmälan

En intresseanmälan är inte bindande och innebär att du anmäler ditt intresse för projektet. Du kommer att bli kontaktad av Småa eller aktuell mäklare som svarar på frågor och gör en individuell boendekostnadskalkyl.