• Kövisning

  Kövisning

  Vi säljstartade Vega Lodge i oktober 2015 med en kövisning. Vi håller i dagsläget på att bearbeta bokningsanmälningarna från kövisningen för både etapp 1 och etapp 2. Därefter kommer vi släppa kvarvarande bostäder till allmän försäljning.

 • Byggstart

  Byggstart

  I april 2016 kommer vi starta byggnationen i Vega Lodge.

 • Inredningsval

  Inredningsval

  I april 2016 planerar vi att starta inredningsvalsprocessen för husen i Vega Lodge. Under processen kommer du träffa projektets externa inredningsarkitekt för en privat konsultation. Du kommer även träffa projektets inredningsvalskoordinator för en gemensam genomgång av dina val.

 • Stomresning

  Stomresning

  I augusti 2016 planerar vi för att börja stomresa husen i Vega Lodge.

 • Tillträde

  Tillträde

  Från våren 2017 fram till sommaren 2018 kommer det pågå inflyttningar i Vega Lodge.

 • Färdigställt

  Färdigställt

  Hösten 2018 kommer Vega Lodge vara färdigställt och vi kommer då påbörja avetablering i området.


I populära Vega har vi uppfört 53 villor och kedjehus i en kuperad och naturskön omgivning. Nya stadsdelen Vega beräknas växa med cirka 3 000 bostäder, pendeltågsstation och flera förskolor.

Vi är med och bygger framtidens Vega

I populära Vega har vi byggt 27 fristående villor och 26 kedjehus. Husen ligger i ett charmigt kuperat och ostört läge. Projektet är slutsålt!

Arkitektens vision med Vega Lodge har varit att låta naturen komma nära och hämta inspiration både gällande färg- och materialval. Husen har lättskötta naturtomter med odlingslott, carport med förråd.

Spännande villor och kedjehus

Husens interiör är noga utvald och det finns flera detaljer som är utmärkande. Samtliga hus har en utvald vägg i ruffare vit träpanel för att möta naturen och skapa en Lodgekänsla. Köken är stilfulla och påkostade med stänkskydd i glas, snygg rostfri fläktkåpa, beslag i svart läder samt flera uppskattade funktioner som t ex induktionshäll.
Terränghuset utmärker sig med sitt loft och mycket generösa takhöjd upp till 5 meter.

Sluttningshuset om 117 kvm, samtliga är villor.

Planmarkshuset om 132 kvm, villor och kedjehus.

Terränghuset om 171 kvm villor och kedjehus.

Bo hållbart i Vega Lodge

Husen i Vega Lodge ligger i en grönskande miljö och anpassas till omgivande natur, och vi har medvetet valt att addera miljöaspekter som barkflis och odlingslott på tomten. Bor du i Vega har du även fördelen med att enkelt kunna åka kollektivt när pendeltågsstationen står färdig.

Broschyr

Länkar

Vega 

Vega ligger i natursköna Haninge och är ett trivsamt och befintligt bostadsområde som beräknas växa med cirka 3 000 bostäder. Den nya stadsdelen kommer att vävas samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker, torg och naturområden.

Vill du bo bekvämt och barnvänligt söder om Stockholm kommer du att trivas i Vega!

Service och butiker

Det finns flera bra handelsplatser i Haninge. Bland annat Port 73, Länna köpcentrum, Haninge Centrum, Sats och Ica Maxi med nyöppnat Starbucks och Systembolaget. I framtiden kommer troligtvis finnas enklare livsmedelsbutiker vid pendeltågsstationen. 

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Haninge. Du kör till stan på knappt 10 minuter. Från Vega kommer det bli ännu smidigare med bil ut på väg 73/Nynäsvägen med en ny på/avfart. För dig som föredrar att åka kommunalt tar du dig enkelt både inom kommunen eller mot stan. I rusningstrafik går snabbussar till Gullmarsplan som tar cirka 15 minuter.

Du kan även ta pendeltåget från den nya stationen Vega som beräknas vara färdig 2019. Till Stockholm C kommer det ta cirka 25 minuter. Området får förutom pendeltågsstation även bättre bussförbindelse.

Skolor och förskolor

I Vega planeras det för 6-8 nya förskolor samt en F-9 skola. Idag finns populära Måsöskolan (F-6) som ligger med promenadavstånd från vårt område. Intill Vega Lodge ligger även den nyöppnade Ur och Skur förskolan.

Fritid, kultur och nöje 

Här finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Tyresta Nationalpark, Rudans friluftsområde och Dalarös skärgård är populära utflyktsmål.

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2017 - 2019

Bostadstyp: Kedjehus,Villa

Boyta: 117 - 171 kvm

Antal rum: 5 - 6

Biyta: Terränghuset är 171 kvm varav 19 kvm är biarea. Utvändiga förråd är mellan 6 och 9 kvm.

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: 2017 - 2019

Arkitekt: Södergruppen Arkitekter

Hitta hit

Liknande bostäder