I vackra Segersäng By i Nynäshamns kommun bor du granne med naturen, nära Stockholms skärgård, skog, ängar och kommunikationer. Mitt i den lantliga idyllen uppför vi bekväma och välplanerade radhus i traditionell gestaltning med preliminär inflytt från hösten 2020.

Lantliv med modern bekvämlighet

I natursköna Segersäng By bygger vi 16 stycken välplanerade bostadsrättsradhus fördelat på fyra radhuslängor. Varje bostad är cirka 84 kvm fördelat på två plan.

På entréplanet samlas de sociala ytorna med kök och vardagsrum som öppnas upp mot den lättskötta uteplatsen i söderläge. Vid hallen ligger ett rymligt badrum med dusch, wc samt en kombitvättmaskin och en frånluftsvärmepump.

På övre plan finns tre sovrum med god förvaring och ett badrum med dusch och wc.

Samtliga bostäder har ett kallförråd vid entrédörren och en parkeringsplats på den gemensamma parkeringen.

Den exteriöra gestaltningen följer den gamla svenska byggnadstraditionen med vackra rödmålade träfasader och vita fönsterbågar. Den trälagda uteplatsen i söderläge avdelas med skärmväggar mot grannen och den gräslagda ytan inramas av en grönskande häck.

Invändigt skapas en stilren bas med vitmålade väggar och parkettgolv som ger plats för din egen stil och uttryck. Köken från Ballingslöv är klassiskt vit med inbyggd ugn och häll samt fristående kyl och frys.

Småa <3 Segersäng By

Sedan 2003 har vi byggt Segersäng By med 194 lantlivshus i olika storlekar på generösa tomter. Filmen till höger visar vår tidigare bebyggelse i Segersäng By som vi uppfört 2003-2012. Nu bygger vi den sista etappen i området.

Segersäng By är idag ett eget samhälle med förskola, pendeltågsstation och avfart från motorvägen till Nynäshamn.

Service och butiker

Ett mindre centrum med service hittar du i Ösmo och en mataffär i Sorunda. Vill du storhandla finns bra affärer och större utbud av service i Nynäshamn och Haninge.

Kommunikationer

Från området är det en kort promenad till Segersängs egen pendeltågsstation och påfart till väg 73. Det är inte långt till stan, med bil tar det en halvtimme till Globen och pendeltåget till centralen tar runt 40 minuter.

Skolor och förskolor

I Segersäng By ligger Segersäng förskola som bland annat fokuserar på pedagogik och rörelse med närheten till skog och gårdsmiljö. För skolbarnen i åk 1-9 stannar skolbussen i området och tar barnen till och från Ösmo. Gymnasium finns i både Nynäshamn och Haninge.

Fritid, kultur och nöje

I centrala Nynäshamn finns en välbesökt gästhamn med trevliga sjöbodar, mysiga hamnkrogar som serverar delikata middagar och Nynäshamns rökeri där du handlar havets läckerheter. Här finns många smultronställen att upptäcka. Härliga badstränder i Lövhagens friluftsreservat, badplatser vid Rangsta, Gindsjön och Muskan. Torö Stenstrand hör till de vackraste stränderna i länet. Där finns bland annat Sveriges bästa våg- och kitesurfing.

För golfare ligger den vackra 36-hålsbanan Nynäshamns GK i Körunda som också har ett trevligt hotell med restaurang. Hit är det promenadavstånd från Segersäng.

Ridskolor finns i Nynäshamn och Ösmo och en mängd privata stall ligger runtom för dig med egen häst.

Segersäng Båtklubb

Några kilometer från området, vid havet i Landfjärden, har vi byggt tre bryggor med 60 båtplatser av varierande storlekar. Här kan mindre motorbåtar och segelbåtar samsas. Från båtklubben har du nära till öppet vatten på Horsfjärden och Mysingen. Ta båten till utflyktsmål såsom Landsort, Utö eller Dalarö. Här hittar man härliga sandstränder och mysiga skärgårdskrogar.

Utskrift

Betalflödet vid köp av bostadsrätt

När du bestämt dig för att köpa en bostad i Brf Segersäng By skall köpeskillingen erläggas på följande sätt;

  • Vid tecknande av förhandsavtal erlägges ett förskott om 10% av köpeskillingen
  • Slutbetalning om 90% av köpeskillingen av bostaden betalas två bankdagar före tillträdesdagen

Bankerbjudande

Kontakta Swedbank Nynäshamn för att ta del av deras erbjudande. Mer information hittar du i informationsbladet:

Låg driftskostnad

I månadsavgiften ingår, förutom föreningens kapitalkostnader och fondering av yttre underhåll, även driftskostnader såsom ekonomisk förvaltning, vatten, avlopp, sophämtning, fastighetsförsäkring, tv, bredband, telefoni samt gemensam fastighetsel.

Kostnader som tillkommer;

  • Värme
  • Hushållsel
  • Hemförsäkring inkl bostadsrättstillägg

Skötsel av grusväg för bil, gemensamma gångvägar, vägbelysning och vägdiken (även snöröjning och dylikt) hanteras gemensamt med föreningens samtliga bostadsrättsinnehavare.

Tillträdesskydd

Vi lämnar alltid besked om definitiv tillträdesdag i samband med tecknande av upplåtelseavtal, vilket beräknas ske två månader före inflyttning. Om det skulle hända något som gör att du inte kan flytta in på utsatt datum, kan du efter särskild prövning få skjuta på ditt tillträde i upp till tre månader. Läs mer under Tryggt köp.

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2020

Bostadstyp: Radhus

Boyta: 84 kvm

Antal rum: 4

Biyta: 3 kvm kallförråd

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Inflyttning: Prel oktober 2020

Pris: från 3.495.000 kr

Månadsavgift: 5.111 kr

Arkitekt: 2A Entreprenad

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Hitta hit

Segersängsvägen / Åkertegen / Plogfåran

Mäklare

Markus MartinssonMäklare, Fastighetsbyrån

Telefon: 076-104 47 77

E-post:

Intresseanmälan

En intresseanmälan är inte bindande och innebär att du anmäler ditt intresse för projektet. Du kommer att bli kontaktad av Småa eller aktuell mäklare som svarar på frågor och gör en individuell boendekostnadskalkyl.