• Säljstart

  Säljstart

  Vi säljstartade Vita Staden i april 2015 genom en kövisning. I mars 2016 släppte vi kvarvarande bostäder till allmän försäljning.

 • Byggstart

  Byggstart

  Under våren planerar att starta byggnationen av Vita Staden.

 • Inredningsval

  Inredningsval

  Under sommaren 2016 planerar vi att starta inredningsvalsprocessen för husen i Vita Staden. Under processen kommer du träffa projektets externa inredningsarkitekt för en privat konsultation. Du kommer även träffa projektets inredningsvalskoordinator för en gemensam genomgång av dina val.

 • Stomresning

  Stomresning

  Under hösten 2016 planerar vi att starta stomresning av husen i Vita Staden.

 • Tillträde

  Tillträde

  Under sommaren/hösten 2017 beräknar vi att tillträde kommer ske i Vita Staden.

 • Färdigställt

  Färdigställt

  Vintern/våren 2019 beräknar vi att Vita Staden kommer att vara färdigställt och att avetablering sker. 

För dig som vill bo i eget hus men inte göra avkall på närheten till staden färdigställer vi nu generösa radhus centralt beläget längs Sparrmansvägen. På endast några minuter tar du dig till stadens puls eller naturens lugn i närliggande Nacka naturreservat.

Fåtal radhus kvar

De sista radhusen kommer färdigställas under våren 2019 och kommer då att säljas färdigställda via ny mäklare. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du vill ha en avisering om när vi startar försäljningen av de kvarvarande radhusen.

Stadsmässiga hus i bästa läge

De 11 husen får ett stilrent uttryck med sina vita, putsade fasader och detaljer i ljusgrått. Alla hus upplåts som äganderätt med friköpt tomt, har bilplats i carport direkt utanför dörren, gott om förvaring och lättskötta tomter. De elva radhusen har entré från Thunbergsgatan.

Radhusen är cirka 159kvm fördelade på tre våningsplan där takhöjder på entréplan och Souterrängplanet är cirka 2,5 meter och på övreplan från Cirka 2,35 meter till cirka 3 meter.

Senaste nyhetsbrevet

Service och butiker

Hammarbyhöjdens centrum ligger endast några minuters promenad från Vita Staden. Här hittar du bland annat livsmedelsbutik, 7-eleven, apotek, bageri, gym, kemtvätt, optiker, restauranger och blomsterbutik. För ett större serviceutbud finns Globen Shopping och Sickla Köpkvarter, som har ett brett utbud av butiker.

Kommunikationer

Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink, som trafikeras av tunnelbanans gröna linje. Även Hammarbyhöjdens tunnelbanestation ligger i närheten. Till Södermalm tar det endast fyra minuter med tunnelbana och cirka 12 minuter till Stockholms Central. En station från Skärmarbrink ligger Gullmarsplan, knutpunk med större bussterminal och Tvärbanan som går via Årstaberg, med anknytning till pendeltåg, samt via Liljeholmen till Solna.

Skolor

Hammarbyhöjdens förskolor och skolor har ett mycket gott rykte. I området ligger fyra grundskolor och ett flertal förskolor med olika inriktningar. Den närmsta skolan är Hammarbyskolan (F-åk 9) som ligger på några minuters promenad från Vita Staden.

Kultur- och nöjesliv

Bor du i Hammarbyhöjden är det enkelt att ta del av Stockholms kultur- och nöjesliv. I den närliggande stadsdelen Hammarby Sjöstad finns många caféer och restauranger och på Södermalm hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, teatrar och biografer.

Nackareservatet

Hammarbyhöjden gränsar till Sveriges mest besökta friluftsområde, Nackareservatet. Området är stort och här finns bollplaner, tennisbanor, vandringsleder, belysta motionsspår, friluftsbad, fiskevatten och golfbana. På vintern finns möjlighet till skidåkning och skridskoåkning. Populära Hellasgården är hjärtat i naturreservatet. 

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2016 - 2019

Bostadstyp: Kedjehus,Radhus

Boyta: 159 kvm

Antal rum: 4

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: 2018

Arkitekt: Arlert Arkitektkontor

Hitta hit

Sparrmansvägen/Thunbergsgatan, Observera att visning sker på Svenska Mäklarhusets kontor, Finn Malmgrens väg 9

Kontakt Småa

John Bjernudd

Telefon: 076-543 03 67

E-post:

Intresseanmälan

En intresseanmälan är inte bindande och innebär att du anmäler ditt intresse för projektet. Du kommer att bli kontaktad av Småa eller aktuell mäklare som svarar på frågor och gör en individuell boendekostnadskalkyl.