• Säljstart

  Säljstart

  Vi säljstartade Vita Staden i april 2015 genom en kövisning. I mars 2016 släppte vi kvarvarande bostäder till allmän försäljning.

 • Byggstart

  Byggstart

  Under våren planerar att starta byggnationen av Vita Staden.

 • Inredningsval

  Inredningsval

  Under sommaren 2016 planerar vi att starta inredningsvalsprocessen för husen i Vita Staden. Under processen kommer du träffa projektets externa inredningsarkitekt för en privat konsultation. Du kommer även träffa projektets inredningsvalskoordinator för en gemensam genomgång av dina val.

 • Stomresning

  Stomresning

  Under hösten 2016 planerar vi att starta stomresning av husen i Vita Staden.

 • Tillträde

  Tillträde

  Under sommaren/hösten 2017 beräknar vi att tillträde kommer ske i Vita Staden.

 • Färdigställt

  Färdigställt

  Vintern/våren 2019 beräknar vi att Vita Staden kommer att vara färdigställt och att avetablering sker. 

För dig som vill bo i eget hus men inte göra avkall på närheten till staden har vi färdigställt generösa radhus centralt beläget längs Thunbergsgatan. På endast några minuter tar du dig till stadens puls eller naturens lugn i närliggande Nacka naturreservat.

Stadsmässiga hus i bästa läge

Med bara 4 minuter från skanstull har Småa uppfört 11 radhus i ett stilrent uttryck med sina vita, putsade fasader och detaljer i ljusgrått. De unika radhusen är äganderätter på Husen har bilplats i carport direkt utanför dörren, samt två stycken utvändiga förråd och två uteplatser. De elva radhusen har entré från Thunbergsgatan.

Radhusen är cirka 159kvm fördelade på tre våningsplan där takhöjder på entréplan och Souterrängplanet är cirka 2,5 meter och på övre plan upp till cirka 3 meter.

Husen har 5 rum varav 3st är sovrum med generösa skjutdörrsgarderober och härligt ljusinsläpp som är placerade på övre plan. Från Master sovrummet har man en utgång till den övre terassen. Här finns också familjebadrummet, med badkar och separat dusch. Det andra badrummet finns på entréplan där du också har en dusch.

På nedra plan i Souterräng finns ett allrum med utgång till den nedre terassen samt ingång till den generösa tvättstugan utrustad med tvättmaskin och torktumlare och gott om väggskåp.

Projektet är nu slutsålt

Senaste nyhetsbrevet

Service och butiker

Hammarbyhöjdens centrum ligger endast några minuters promenad från Vita Staden. Här hittar du bland annat livsmedelsbutik, 7-eleven, apotek, bageri, gym, kemtvätt, optiker, restauranger och blomsterbutik. För ett större serviceutbud finns Globen Shopping och Sickla Köpkvarter, som har ett brett utbud av butiker.

Kommunikationer

Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink, som trafikeras av tunnelbanans gröna linje. Även Hammarbyhöjdens tunnelbanestation ligger i närheten. Till Södermalm tar det endast fyra minuter med tunnelbana och cirka 12 minuter till Stockholms Central. En station från Skärmarbrink ligger Gullmarsplan, knutpunk med större bussterminal och Tvärbanan som går via Årstaberg, med anknytning till pendeltåg, samt via Liljeholmen till Solna.

Skolor

Hammarbyhöjdens förskolor och skolor har ett mycket gott rykte. I området ligger fyra grundskolor och ett flertal förskolor med olika inriktningar. Den närmsta skolan är Hammarbyskolan (F-åk 9) som ligger på några minuters promenad från Vita Staden.

Kultur- och nöjesliv

Bor du i Hammarbyhöjden är det enkelt att ta del av Stockholms kultur- och nöjesliv. I den närliggande stadsdelen Hammarby Sjöstad finns många caféer och restauranger och på Södermalm hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, teatrar och biografer.

Nackareservatet

Hammarbyhöjden gränsar till Sveriges mest besökta friluftsområde, Nackareservatet. Området är stort och här finns bollplaner, tennisbanor, vandringsleder, belysta motionsspår, friluftsbad, fiskevatten och golfbana. På vintern finns möjlighet till skidåkning och skridskoåkning. Populära Hellasgården är hjärtat i naturreservatet. 

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2016 - 2019

Bostadstyp: Radhus

Boyta: 161 kvm

Antal rum: 5

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: 2018 - 2019

Arkitekt: Arlert Arkitektkontor

Hitta hit

Thunbergsgatan 54, 121 37 Johanneshov