• Säljstart

  Säljstart

  Vi hade kövisning av Brf Grönskan i oktober 2016. Den allmänna säljstarten var i november.

 • Byggstart

  Byggstart

  Vi planerar att påbörja byggnationen av Brf Grönsakn under våren 2017.

 • Inredningsval

  Inredningsval

  Under sommaren 2017 planerar vi att starta inredningsvalsprocessen för lägenheterna i Brf Grönskan. Under processen kommer du träffa projektets externa inredningsarkitekt för en privat konsultation. Du kommer även träffa projektets inredningsvalskoordinator för en gemensam genomgång av dina val.

 • Stomresning

  Stomresning

  Vi planerar att starta stomresningen av Brf Grönskan under våren 2018.

 • Tillträde

  Tillträde

  Vi planerar påbörja tillträdena under sommaren/hösten 2019.

 • Färdigställt

  Färdigställt

  Vi planerar avetablera i området under hösten/vintern 2019.

I Tyresö bor du nära natur, hav och storstad. I centrum uppför Småa bostäder med ett modernt uttryck och en egen identitet. Här skapar vi ett unikt kvarter med lägenheter samt radhuslägenheter på taken med dubbla terrasser.

Unikt centrumboende

Nu finns endast ett begränsat antal lägenheter kvar till salu, så kontakta vår mäklare idag för möjligheten att förvärva en av dessa drömbostäder.

Ett boende med öga för detaljer

Vårt kvarter i norra Tyresö Centrum består av flexibla lokaler i markplan med generösa lägenheter och ljusa  etagelägenheter med två stora terrasser över. Husen har en stadsmässig unik karaktär med en levande gautufasad i tegel med variation i kulör och många spännande detaljer.

Lägenheterna är om 1-4 rok med goda förvaringsmöjligheter och balkong eller fransk balkong. Alla större bostäder har utsikt i två väderstreck.

Etage lägenheterna är i två plan och får många villa-kvalitéer med generösa ytor, rundgång och genomgående utblickar. Alla har terrasser i två väderstreck med plats för takträdgård.

Norra Tyresö Centrum

Här utvecklas en helt ny stasdsdel med runt tusen nya bostäder, gröna parker och torg. Stort fokus läggs på en hållbar livsstil genom bostäder med miljöklassificering och gröna gator med gående samt cyklar i centrum. I den första etappen byggs en blandning av bostadsrätter, hyresrätter, och butiker. Småa är tillsammans med Riksbyggen och Botrygg först ut.

Miljöbyggnad

Här bygger Småa med ett miljötänk som fokuserar på en ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Byggnaden kommer att certifieras genom svenska miljöbyggnad där 15 olika punkter granskas för att ange ett certifieringsresultat - Miljöbyggnad, brons, silver eller guld.

Husen har gröna tak som fördröjer dagvattnet, ger en ökad biologisk mångfald och samt kräver minimalt med underhåll. Innergården erbjuder en prunkande grönska med mötesplatser för alla åldrar. Här kan de boende njuta av växtlighet, fika under trädens skugga, leka i lekhuset eller bara njuta av grönskan. På gården finns också gemensam odling för de som har gröna fingrar.

Service och butiker

I Tyresö centrum finns det mesta du behöver. Cirka 70 butiker, kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag, vårdcentral och bibliotek.

Kommunikationer

Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö C till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar en halvtimme.

Skolor och förskolor

I Tyresö C finns sju grundskolor, varav några är friskolor samt ett gymnasium. I kommunen finns Tyresö naturskola som erbjuder natur- och miljölektioner i Alby naturreservat för grundskoleklasser.

Fritid, kultur och nöje

I kommunen finns även flera populära utflyktsmål som bland annat Alby Friluftsgård, Tyresta Nationalpark och Tyresö Slott.

Utskrift

Låg driftskostnad

I månadsavgiften ingår;

 • Värme
 • Vatten och avlopp
 • Fastighetsförsäkring
 • Sophämtning
 • Skötsel av gemensamma anläggningar; grönytor och lekplatser
 • Kapitalkostnad Brf
 • Fondering för yttre underhåll
 • Telia Triple Play (tv, bredband och telefoni)
 • Cykelplats

Kostnader som tillkommer;

 • Hushållsel
 • Hemförsäkring, för bostadsrätt
 • Eventuell parkeringsplats

Utskrift

Snabbfakta

Byggnadsår: 2017 - 2019

Bostadstyp: Lägenhet, Radhus

Boyta: 35 - 122 kvm

Antal rum: 1 - 5

Biyta: 3 kvm förråd

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Inflyttning: Inflyttning påbörjad 2019 - 2020

Pris: 2.100.000 kr - 6.400.000 kr

Månadsavgift: 2.800 kr - 6.400 kr

Arkitekt: Joliark och Land landskapsarkitekter

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Hitta hit

Simgatan 26, Tyresö Centrum

Mäklare

Helene JernestrandMäklare, HusmanHagberg

Telefon: 08-712 60 85

E-post:

Intresseanmälan

En intresseanmälan är inte bindande och innebär att du anmäler ditt intresse för projektet. Du kommer att bli kontaktad av Småa eller aktuell mäklare som svarar på frågor och gör en individuell boendekostnadskalkyl.