I populära Sundbybergs kommun har West Village Rissne vuxit fram med sina 34st stadsmässiga småhus fördelat på fristående villor och radhus i två eller tre plan. Här bor man med tillgång till storstadens puls, shopping i världsklass, restauranger, caféer, biografer och all tänkbar service för hela familjen inom 15 minuters resväg.

Enkel vardag - nära storstad och natur

I West Village Rissne uppför vi 28 urbana stadsradhus i två eller tre plan samt 6 fristående villor i tre plan, för både stora och mindre familjer. Mitt i området ligger en skyddad grönskande innergård för lek och socialt umgänge. Här bor man nära skolor, idrottsplats och en kort promenad från gröna områden, mataffärer, restauranger och tunnelbanan som tar ca 15 minuter in till T centralen.

Urbana och bekväma hus

Här har vi rest stadsradhus i två eller tre plan på cirka 129kvm respektive cirka 188kvm med lättskötta tomter och där de översta planen har upp till cirka 3 meter i takhöjd. Villorna i tre plan har en boyta på cirka 183kvm och har trälagd altan mot en privat trädgård i söderläge. Alla hus är utrustade med extra bekvämligheter såsom wc/dusch på alla plan, samt golvvärme på entréplan. Villorna har privat parkering i anslutning till husen, medan Radhusen har parkeringsplatser på lokalgatorna.

Stadsradhusens tegelfasader i olika brända kulörer breder ut sig och skapar tillsammans med olika höjder på husen en levande gatumiljö.

Letar du efter en bostad?

Ta en titt bland våra bostäder som är till salu eller dröm dig bort bland våra kommande områden.

Bankerbjudande

Utskrift

Snabbfakta

Bostadstyp: Radhus, Villa

Boyta: 129 - 188 kvm

Antal rum: 4 - 7

Upplåtelseform: Äganderätt

Arkitekt: Andersson & Arfwedson Arkitekter och Topia Landskapsarkitekter

Hitta hit