Jobba hos oss

Småa ingår i ALM Equity-koncernen och är en av Stockholms större bostadsutvecklare, vår verksamhet omfattar hela Stor-Stockholm, Mälardalen och Uppsala. Vi har varit verksamma sedan 1927 och har byggt drygt 23 000 bostäder. Vi är idag cirka 90 medarbetare och har kontor i Liljeholmen och i Uppsala. 2016 omsatte Småa 1 miljard kr.

Vi expanderar och söker nu;

Arbetschef

Är du en erfaren projektledare med vana att ta dig an omfattande uppdrag? Som Arbetschef har du totalansvaret för de egna projektens ekonomi och framdrift. Du ansvarar för personalen i projektorganisationen och arbetar kontinuerligt med att stötta och utveckla medarbetarna.

Platschef

Är du initiativrik, handlingskraftig och har erfarenhet från byggbranschen? Som Platschef har du det yttersta ansvaret i produktionen, i din roll säkerställer du att tidplaner och avtal följs likväl som att arbetsplatsförhållandena är goda. Tillsammans med Entreprenadingenjören ansvarar du för den ekonomiska uppföljningen på arbetsplatsen.

Entreprenadingenjör

Är du analytisk, noggrann och har erfarenhet från byggledning? Som Entreprenadingenjör har du det yttersta ansvaret för ekonomin på byggarbetsplatsen och ansvarar för rapporteringen, du tillser att budgetar och prognoser är uppdaterad till var tid. I rollen som Entreprenadingenjör säkerställer du projektets dokumenthantering och administrativa rutiner.

Produktionsledare

Är du driven och strukturerad? Som produktionsledare har du en central roll på byggarbetsplatsen. Veckomöten, leveransplaner och besiktningar samt löpande kontakt med entreprenörer och leverantörer är bara några av dina huvudområden.

Inköpare

Är du en driven och analytisk Inköpare som uppskattar att bygga relationer? Som Inköpare ansvarar du för anbudsprocessen, genomför upphandlingar och tecknar avtal. Du säkerställer att kostnaderna hålls på rätt nivå genom utvärderingar, analyser och benchmark. I din roll ansvarar du för tillflödet av nya samarbetspartner likväl som nya produkter och innovativa lösningar.

Ansökan

Skicka in din ansökan till och märk mejlet med den tjänst du söker!

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Småa? Träffa arbetschefen Janne, platschefen Anneli och platschefen David.

Småa som arbetsgivare

Klicka på länken nedan och träffa produktionsledaren Andreas, arbetschefen Janne, platscheferna David och Anneli samt entreprenadingenjören Micke. Du får även information om vad en praktik hos oss innebär och hur du kan söka.

Hur är det att jobba eller praktisera på Småa?