Fredrik Arpe, ny VD på Småa

Småa har anställt Fredrik Arpe som ny VD. Fredrik Arpe kommer närmast från Erlandsson Bygg i Öst och har tidigare haft ledande befattningar inom bland annat NCC Boende och Arenastaden i Solna. Fredrik tillträder tjänsten i slutet av september 2016.

Småa de senaste åren haft en stabil tillväxt, och ambitionen är att fortsätta växa.
- Fredrik har erfarenhet både från branschen och rollen som VD. Tillsammans med Fredrik kommer Småa fortsätta sin expansion, säger Matias Lindberg ordförande i Småas styrelse.

- Det känns otroligt stimulerande och roligt att få förtroendet att leda Småa i den framtida expansionen. Jag ser verkligen fram emot att vara med på den resan, säger Fredrik Arpe.

Tidigare VD går i pension

Småas tidigare VD, Peder Williamson har gått i pension efter 16 år i bolaget.
- Vi tackar Peder Williamson för hans åtta år på VD-posten. Peder har hunnit uträtta mycket under sin tid i bolaget och bland annat tagit Småa in i en omfattande expansion, både i Stor-Stockholm men även till nya regioner som Uppsala och Mälardalen, tillägger Matias Lindberg.

Om Småa

Småa är en av Stockholms större bostadsutvecklare och verksamheten omfattar hela Stor-Stockholm, Uppsala och Mälardalen. Småa befinner sig i en stark tillväxt och omsätter cirka 1 miljard kronor per år.

För frågor

För eventuella frågor, vänligen kontakta Thomas Brogren, tillförordnad VD.

Telefon: 08-586 303 10
E-post: thomas.brogren@smaa.se