Småa presenterar två nya bostadsområden i Bromma, Stockholm!

Småa kan nu presentera ytterligare två nya bostadsområden - Nockebyhov och Höglandet. Båda ligger i Bromma, Stockholm.

Småa arbetar kontinuerligt med att delta i anbudstävlingar av mark på olika attraktiva ställen inom Stockholm, Uppsala och Mälardalen. Ibland får vi markanvisningar där vi kreerar i samarbete med kommunen och ibland har kommunen redan arbetat fram en idé tillsammans med en arkitekt som Småa sedan detaljplanerar och finslipar.

Nockebyhov

Längs Tyska Bottens väg planerar vi att bygga cirka 20 stadsradhus om cirka 170 kvm, i mustiga färger. Varje hus får parkeringsplats, förråd och en egen liten trädgård på baksidan, i skönt söderläge.

Området ligger nära Judarskogens naturreservat och Mälaren, samtidigt som bussen mot Brommaplan ligger runt knuten. Närliggande Drottningholmsvägen tar dig in mot stan och härifrån går även buss mot Ekerö.

Höglandet

Mitt i ett uppvuxet villaområde, endast ett stenkast från vattnet, ligger Höglandet. Här planerar vi att bygga cirka 40 bostadsrättslägenheter, där husen får ett samtida uttryck med inspiration från områdets större villor från 1930-talet. Samtliga lägenheter kommer att få en balkong eller uteplats.

Området har närhet till natur, bad och aktiviteter samt Nockebybanans hållplats Höglandstorget på promenadavstånd.