Småa fortsätter stödja Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission är en ideell förening som arbetar för människor som lever i utsatthet. Småa fortsätter stötta Stockholms Stadsmission och har under året skänkt 50 kr för varje kunds svar på vår undersökning av Nöjd Kund Index. Tillsammans med våra kunder skänker vi 20 000 kronor.

Stockholms Stadsmission driver flera olika center för att stödja barn, vuxna, familjer och äldre. De erbjuder dessutom både samtalsstöd och förnödenheter till utsatta. Deras verksamhet drivs av gåvor från företag och privatpersoner.

Årets godaste jullunch
För sjätte året i rad bjuder Stockholms Stadsmission in till jullunch i Kungsträdgården där intäkterna går till deras arbete för människor i hemlöshet. Sponsorer och volontärer serverar tillsammans med Sveriges kockelit skinkmackor och gröt på plats. I år erbjuder Småa all personal att på arbetstid åka in med kollegorna till Kungsträdgården och äta jullunch.

- Vi har genom åren stöttat Stockholms Stadsmission på flera olika sätt. Allt från att volontärarbeta på arbetstid, till att skänka möbler från visningshus, skänka pengar istället för personalens julklapp och i år erbjuder vi att gemensamt åka in och äta jullunch, säger Fredrik Arpe, VD på Småa.