Småa presenterar två nya bostadsområden i Stockholm!

Småa kan nu presentera ytterligare två nya bostadsområden i Stockholm - Bagarmossen i söderort och Barkarbystaden i Järfälla

Småa arbetar kontinuerligt med att delta i anbudstävlingar av mark på olika attraktiva ställen inom Stockholm, Uppsala och Mälardalen. Ibland får vi markanvisningar där vi kreerar i samarbete med kommunen och ibland har kommunen redan arbetat fram en idé tillsammans med en arkitekt som Småa sedan detaljplanerar och finslipar.

Bagarmossen

I Bagarmossen planerar vi för byggnation av cirka 55 lägenheter med bara någon minuts promenad till Bagarmossens tunnelbanestation. Området mellan Bagarmossen och Skarpnäck kommer binda ihop stadsdelarna och färdigbyggt kommer det bland annat finnas cirka 3 500 bostäder, park, förskolor och skola.

En detaljplan kommer påbörjas våren 2017 och arbetet beräknas ta cirka 2,5 år.

Barkarbystaden

I Kvarter 6 planerar vi för lägenheter med en modern framtoning. Vi hämtar inspirationen till den yttre gestaltningen från områdets historia som flygfält, samt den moderna storstadens urbanism.

Planerad säljstart höst/vinter 2017.

Läs mer

Nyfiken på våra kommande bostadsområden Bagarmossen och Barkarbystaden? På länkarna nedan kan du läsa mer om respektive område och anmäla dig till deras nyhetsbrev.

Bagarmossen - Stockholm

Barkarbystaden - Järfälla