Längs Nockebyvägen planerar vi för en byggnation av lägenheter. Husen kommer få ett samtida uttryck med inspiration från de större, kringliggande villorna i området.

Mitt i ett uppvuxet villaområde, endast ett stenkast från vattnet, ligger Höglandet. Området präglas av villor från 1930-talet med ljusa fasader och lummig grönska. Förutom närhet till natur, bad och aktiviteter, ligger även Nockebybanans hållplats Höglandstorget på promenadavstånd.

Här planerar vi att bygga cirka 40 bostadsrättslägenheter, där husens arkitektur och färgsättning ska smälta in med den kringliggande bebyggelsen. Samtliga lägenheter kommer att få en balkong eller uteplats.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Höglandets nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart av nästa etapp.

Försäljningsstart

När vi startar försäljningen av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen - måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Ej fastställd

Bostadstyp: Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Hitta hit

Nockebyvägen

Kontakt

Helena Busck

Telefon: 076-543 03 41

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev