I centrala Nynäshamn, längs Skolgatan och Viagatan, planerar vi för stadsradhus med ett unikt läge mitt i stan! Ett lättskött boende med närhet till centrum, havet och hamnen

Färgglada stadsradhus

Stadsradhusen är för många en kombination av det bästa från två världar. Här får du alla kvaliteér man kan önska från ett eget hus utan att tumma på alla de bekvämligheter som lägenheten bjuder på. Vad sägs om en underhållsfri uteplats med tillgång till gräs under fötterna på den gemensamma innergården?

Husen är 125 kvm + 53 kvm inredningsbar vind. På entréplanet har du alla sociala ytor - kök, vardagsrum och utgång till trädgården. En trappa upp finns tre sovrum och badrum. Högst upp finns det bästa av allt - en stor vind där bara du sätter gränserna för användningsområdet. Blir det master bedroom, konstateljé eller kanske ett biorum. Här inreder du själv när behov uppstår eller köper till inredningen av oss redan från början.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Drabantens nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av husen så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Länkar

Snabbfakta

Försäljningsstart: Ej fastställd

Bostadstyp: Radhus

Boyta: 125 kvm

Upplåtelseform: Ej Fastställd

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Andersson och Arfwedson Arkitekter och Tema landskapsarkitekter

Hitta hit

Kontakt

Louise Eklund

Telefon: 070-730 69 96

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev