I populära Sundbybergs kommun planerar vi för den andra etappen i Rissne Gård - Kavalleristen. Här bor du med tillgång till storstadens puls, shopping i världsklass, restauranger, caféer, biografer och all tänkbar service för hela familjen inom 15 minuters resväg.

Bo nära storstad och natur

I Kavalleristen i Rissne Gård planerar vi nu för 18 yteffektiva radhus med kvalitativa materialval.

Mitt i området ligger en skyddad grönskande innergård för lek och socialt umgänge. Här bor man nära skolor, idrottsplats och en kort promenad till gröna områden, mataffärer, restauranger och tunnelbanan som tar cirka 15 minuter in till T-centralen.

Tidigare har vi uppfört 28 stadsradhus i två och tre plan samt 6 villor i tre plan. Dessa blev vinnare av Årets Byggnad i Sundbyberg 2019.

Håll dig uppdaterad

Projektet är under utveckling och vi uppdaterar hemsidan, samt skickar nyhetsbrev när ny information och datum finns tillgängliga.

Gör gärna en intresseanmälan under "Anmäl dig till nyhetsbrev" för att få information när vi vet mer om Kavalleristen i Rissne Gård andra etapp.

Försäljningsstart

När vi startar försäljningen av husen så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel sommar/höst 2021

Bostadstyp: Radhus

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: Presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: 2A Entreprenad

Hitta hit

Vid Rissne IP

Kontakt

Simon Wincrantz

Telefon: 070-326 54 90

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev