Rönninge centrum ska växa med ytterligare en etapp genom fastigheten Flädern. Bo kvadratsmart, granne med pendeln, matbutik och service.

Projektet är under planering och när mer information finns tillgänglig informerar vi via vårt nyhetsbrev som du kan anmäla dig till här till höger.

Space för ditt liv

Är det dags att ta klivet ut och stå på egna ben, eller är det kanske dags att lämna det gamla och flytta in i en ny lägenhets bekvämlighet? I Brf Flädern så erbjuder vi dig ditt egna space med plats för dina intressen och allt som du vill ska få plats i ditt liv!

Schyssta hem vid pendeln

Här bygger vi 64 lägenheter i olika storlekar men med fokus på mindre lägenheten så att du ska få mer plats för det större i livet. Här bor du i ett perfekt läge med pendeln bara någon minut bort. På 10 minuter är du i Södertälje, på 20 minuter är du vid Södertörns Högskola och på 30 minuter, mitt i city!

Nice område

I Rönninge har man allt man behöver. Restauranger, gym och service är alltid nära. Samtidigt så finns Skönviksparken med sjön Flaten precis runt knuten, perfekt för grillhäng och bad!

Få koll på vad som händer

Anmäl dig till Fläderns nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av lägenheterna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Ej Fastställd

Bostadstyp: Lägenhet

Boyta: 22 - 82 kvm

Antal rum: 1 - 4

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: Fastställs till försäljningsstart

Arkitekt: 2A Projektpartner

Hitta hit

Rönninge torg

Kontakt

Åsa Fagerström

Telefon: 076-543 03 34

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev