Snart växer Rönninge centrum med ytterligare en etapp. Bo kvadratsmart, granne med pendeln, matbutik och service. Försäljningsstarten planeras till hösten/vintern 2018.

Space för ditt liv

Är det dags att ta klivet ut och stå på egna ben, eller är det kanske dags att lämna det gamla och flytta in i en ny lägenhets bekvämlighet? I Brf Flädern så erbjuder vi dig ditt egna space med plats för dina intressen och allt som du vill ska få plats i ditt liv!

Studio eller studier?

Här bygger vi 64 lägenheter i olika storlekar men med fokus på mindre lägenheten så att du ska få mer plats för det större i livet.

Schyssta hem till schysstare priser

Lägenheterna i Brf Flädern erbjuder en låg boendekostnad utan att kompromissa på kvalitéten. Vi vill att alla ska ha råd att bo i schyssta hem!

Direkt vid pendeln

Ut genom porten och upp på perrongen. Här bor du i ett perfekt läge med pendeln bara någon minut bort. På 10 minuter är du i Södertälje, på 20 minuter är du vid Södertörns Högskola och på 30 minuter, mitt i city!

Nice område

I Rönninge har man allt man behöver. Restauranger, gym och service är alltid nära. Samtidigt så finns Skönviksparken med sjön Flaten precis runt knuten, perfekt för grillhäng och bad!

Få koll på vad som händer

Anmäl dig till Brf Fläderns nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av lägenheterna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel höst/vinter 2018

Bostadstyp: Lägenhet

Boyta: 22 - 82 kvm

Antal rum: 1 - 4

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: Fastställs till försäljningsstart

Arkitekt: 2A Projektpartner

Hitta hit

Rönninge torg

Kontakt

Pia AnderssonPia Andersson Fastighetsbyrå

Telefon: 070-420 63 01

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev