Årstafältet genomgår en förvandling där fokus ligger på att skapa ett harmoniskt möte mellan park och stad. Här kommer vi att bygga lägenheter passande för Söderorts nya hjärta.

På Årstafältet planerar vi för byggnation av 80-talet lägenheter i varierande storlekar.

När området står klart kommer det bestå av cirka 6000 bostäder. Årstafältet har ett optimalt läge mellan Liljeholmen och Årstadal med närhet till både Gullmarsplan och Hammarby Sjöstad. Här finns bra kommunikationer med tvärbana, pendeltåg och bussar samt bra gångvägar och närhet till påfart mot E4 och Huddingevägen.

I dagsläget pågår detaljplanearbetet och vi har inte mer information att ge. Mer detaljer om lägenheterna, samt priser, tas fram först till försäljningsstart.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Årstafältets nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Ej Fastställt

Bostadstyp: Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Hitta hit

Kontakt

Thomas Magnusson

Telefon: 070-444 98 64

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev