I Bagarmossen planerar vi för byggnation av lägenheter med bara någon minuts promenad till Bagarmossens tunnelbanestation. Området mellan Bagarmossen och Skarpnäck kommer binda ihop stadsdelarna och färdigbyggt bland annat bestå av cirka 3 500 bostäder, park, förskolor och skola.

Vårt kvarter ligger i den norra delen av området med tunnelbanan på bara någon minuts gångavstånd. Här planerar vi för byggnation av ca 80 kvadratsmarta 1 - 2 rok.

Detaljplanearbete har påbörjats, dock har vi inte så mycket mer information om de bostäder vi kommer att bygga i dagsläget. För att få information när något nytt händer i vårt arbete, rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för Bagarmossen.

Detaljplanearbete pågår

Stockholms Stad arbetar just nu med detaljplanearbetet för första etappen vid Bergholmsbacken.

Visionen i området

I området mellan Bagarmossen och Skarpnäck planerar staden för att bygga cirka 3500 bostäder. I första etappen, som ligger vid Bergholmsbacken, byggs cirka 620 bostäder, förskolor, grundskola, gymnastikhall samt parkeringsgarage byggas.

Området kommer få en beblandad bebyggelse med både bostadsrätter och hyresrätter samt vård- och omsorgsboende för äldre.

Stadens vision är att Bergholmsparken i skogen mellan Bagarmossen och Skarpnäck ska fungera som en länk mellan stadsdelarna. Gång- och cykelstråket genom skogen kommer förbättras med belysning och en parklik utformning.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Bagarmossens nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel 2023/2024

Bostadstyp: Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Hitta hit

Rusthållarvägen / Bergsrådsvägen

Kontakt

Jan Hilding Svensson

Telefon: 070-140 69 93

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev