I attraktiva Enskede planeras för radhus och lägenheter. Området gränsar till Enskedes charmiga villabebyggelse och du kan promenera såväl till tvärbana som tunnelbana.

I maj 2016 gick startskottet för arbetet med detaljplanen för Bägersta Byväg / Enskedefältet. Detaljplanearbetet fortgår och vi har ingen tydligare tidplan. Läs mer projektinfo på Stockholms stads hemsida, se länken i högerspalten. Detta innebär att vi i dagsläget inte kan säga när en säljstart kan ske.

Området

Enskede är ett populärt området strax utanför tullarna. Längs Bägersta Byväg planeras för nya bostäder i form av lägenheter och radhus. I närheten finns både Lindes tvärbanestation och T-banans gröna linje. Området gränsar till Enskedes charmiga villaområdet, vackra ridskola och trevliga kvartersgator. Här finns även Enskedes rackethall.

Småa har tillsammans med två ytterligare bostadsutvecklare fått del av en markanvisning för området som när det är färdigbyggt kommer att omfatta cirka 600 lägenheter i flerbostadshus och cirka 35 stadsradhus, där Småas del består av cirka 190 lägenheter och cirka 20 stadsradhus. Stockholm Stads ambition är att skapa en bred blandning av lägenheter i form och storlek för att skapa ett attraktivt bostadsområde för så många som möjligt. Staden planerar också nya förskolor i området.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Enskedefältets nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Ej fastställd

Bostadstyp: Lägenhet,Radhus

Upplåtelseform: Ej Fastställd

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Hitta hit

Bägersta Byväg / Sockenvägen

Kontakt

Thomas Mobacker

Telefon: 070-444 98 64

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev