Kråksätrabacken ligger bekvämt med närhet till kommunikationer, natur, Mälaren och aktiviteter för både stora och små.

Längs Kråksätrabacken planerar vi för 20-talet radhus och kedjehus om cirka 120 respektive 150 kvm fördelat på två plan varav ett i soutterräng. Husen får även plats för bil på tomten och lättskötta uteplatser.

I dagsläget befinner vi oss i planeringsstadiet tillsammans med Stockholms Stad och har inte mer information om projektet.

Området

Här bor du bekvämt med närhet till naturreservat, Mälaren och Sätrabadet som även har minigolf. På bekvämt gångavstånd finns dagis, tunnelbana och service.

Det finns gott om aktivitetsområden; Kulans lekpark, Sätradalsparken, Borgmästar Skyttes lekpark, motionsspår, flertalet fotbollsplaner, Sätra Friidrottshall samt Mälarhöjdens Ridskola.

Från området är det promenadavstånd till både Sätra och Bredängs tunnelbanestationer.

Ett relativt brett serviceutbud finns i Sätra och Bredäng. Det finns smidiga kommunikationer till Skärholmen samt till Kungens Kurva handelsplats.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Kråksätrabackens nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljningen av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel 2019

Bostadstyp: Kedjehus,Radhus

Boyta: 120 - 150 kvm

Upplåtelseform: Ej Fastställd

Inflyttning: 2021

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Utopia Arkitekter

Hitta hit

Kråksätrabacken

Kontakt Småa

Louise Westerlund

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev