I Nockebyhov i Bromma planerar vi för byggnation av stadsradhus med varierande färgsättning. Här bor du bekvämt med närhet till bland annat kommunikationer, naturreservat och vatten.

Längs Tyska Bottens väg i Nockebyhov, Bromma planerar vi att bygga 17-22 stadsradhus om cirka 121-175 kvm. Varje hus får parkeringsplats, förråd och en egen liten trädgård på baksidan, i skönt söderläge. Här har du nära till vackra Judarskogens naturreservat och Mälaren, samtidigt som bussen mot Brommaplan ligger runt knuten. Närliggande Drottningholmsvägen tar dig in mot stan och härifrån går även buss mot Ekerö.

Stadsradhusen

Stadsradhusen är för många en kombination av det bästa från två världar. Här får du alla kvalitéer man kan önska från ett eget hus utan att tumma på alla de bekvämligheter som lägenheten bjuder på. Trädgårdssidan ligger i söderläge och erbjuder altan, en lättskött gräsplätt och förråd. Entréplan ligger i souterräng och innehåller förutom hall, bland annat förråd och teknik. En trappa upp, på mellanplanet, finns de sociala ytorna med vardagsrum och kök. På övre plan ligger de privata ytorna med sovrum och badrum.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Nockebyhovs nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart av nästa etapp.

Försäljningsstart

När vi startar försäljningen av bostäderna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningsstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Ej fastställt

Bostadstyp: Radhus

Boyta: 121 - 175 kvm

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Andersson Arfwedson Arkitekter

Hitta hit

Tyska Bottens Väg

Kontakt

Gerd Milema

Telefon: 076-543 03 80

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev