I vackra Eds Allé planerar vi för rad- och parhus med fint läge intill Edssjön och den park som sträcker sig genom hela området. Husen som får två eller tre plan kommer att ligga runt en grönskande innergård med plats för lek och rekreation.

I Eds Allé planerar vi för byggnation av vår andra etapp i området. Etappen består av 55 par- och radhus, och delas in i tre delar som kommer bli tre olika bostadsrättsföreningar. Den första delen består av 10 parhus och 10 radhus, medan de andra två delarna kommer bestå av cirka 16 radhus var.

Del 1 i etapp 2 består av 10 parhus om cirka 160 kvm fördelat på tre plan, samt 10 radhus om cirka 107 kvm fördelat på två plan. Husen ligger stadsmässigt mot gatan, medan baksidornas tomter öppnar upp mot den grönskande innergården. Den gemesamma gården bjuder in till lek och rekreation, här finns även en gemensamhetslokal som kan nyttjas vid födelsedagsfiranden, högtider, mm. Vi planerar för en preliminär säljstart sommaren 2021.

Del 2 & 3 - Säljstart ännu ej fastställd

Eds allé - en helt ny stadsdel

Eds Allé är en ny stadsdel i Upplands Väsby som totalt kommer innehålla cirka 800 nya bostäder, fördelat på både hus och lägenheter. Visionen för stadsdelen är att knyta samman jordbrukslandskapet och staden.

Området kommer att få ett generöst parkstråk som går från grönområdet i norr till Edssjön i söder. Genom parken kommer ett vattendrag löpa med flera dammar som förutom att vara vackra, även tar hand om områdets dagvatten. I anslutning till Mälarvägen byggs ett centralt placerat torg som bland annat kommer att innehålla busshållplats, lokaler för närservice och en av områdets två förskolor.

En dryg kilometer från Eds Allé ligger Upplands Väsby station. Härifrån når du Stockholms central på under halvtimmen och vill du ut i världen når du Arlanda på 7 minuter.

Håll dig uppdaterad

Projektet är under utveckling och vi uppdaterar hemsidan, samt skickar nyhetsbrev när ny information och datum finns tillgängliga.

Gör gärna en intresseanmälan under "Anmäl dig till nyhetsbrev" för att få information då vi vet mer om Eds Allés andra etapp.

Försäljningsstart

När vi startar försäljningen av husen så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel vår/sommar 2021

Bostadstyp: Parhus, Radhus

Boyta: 107 - 160 kvm

Antal rum: 5 - 6

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras vid försäljningsstart

Hitta hit

Kontakt

Magnus Malmnäs

Telefon: 076-543 03 86

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev