• Planering

    Planering

    Planering av vår andra etapp i Eds Allé pågår. För att få information när något nytt händer i projektet, anmäl dig till Eds Allés nyhetsbrev.

  • Säljstart

    Säljstart

    Vi planerar för en säljstart av Eds Allé, etapp 2 under 2018.

I höst startar vi försäljningen av vår andra fristående etapp i området Eds allé. Totalt blir det 47 hus med fint läge intill Edssjön och den park som sträcker sig genom hela området. Husen som byggs i två plan kommer att ligga runt en grönskande innergård med plats för lek och rekreation.

Eds allé - en helt ny stadsdel

Eds Allé är en ny stadsdel i Upplands Väsby som totalt kommer innehålla cirka 600 nya bostäder, fördelat på både hus och lägenheter. Visionen för stadsdelen är att knyta samman jordbrukslandskapet och staden.

Området kommer att få ett generöst parkstråk som går från grönområdet i norr till Edssjön i söder. Genom parken kommer ett vattendrag löpa med flera dammar som förutom att vara vackra, även tar hand om områdets dagvatten. I anslutning till Mälarvägen byggs ett centralt placerat torg som bland annat kommer att innehålla busshållplats, lokaler för närservice och en av områdets två förskolor.

En dryg kilometer från Eds Allé ligger Upplands Väsby station. Härifrån når du Stockholms central på under halvtimmen och vill du ut i världen når du Arlanda på 7 minuter.

Håll dig uppdaterad

Gör gärna en "Anmäl dig till nyhetsbrev" för att få löpande information om Eds Allés andra etapp via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljningen av husen så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på husen kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel 2018

Bostadstyp: Kedjehus,Radhus

Boyta: 135 kvm

Upplåtelseform: Ej Fastställd

Pris: presenteras vid försäljningsstart

Arkitekt: Södergruppen Arkitekter och Bjerking landskapsarkitekt

Hitta hit

Kontakt Småa

Åsa Fagerström

Telefon: 08-586 303 34

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev