• Planering

    Planering

    Planering av vårt område i Rosendal pågår. För att få information när något nytt händer i projektet, anmäl dig till Rosendals nyhetsbrev.

  • Säljstart

    Säljstart

    Vi planerar för en säljstart av Rosendal under 2018.

I Rosendal kommer vi att skapa ett kvarter med radhus och lägenheter i en intressant kombination. Ett boende med framtiden i sikte - innovation, miljömedvetenhet och närhet till livet.

Brf Framtiden i Rosendal innehåller en stor variation av lägenhetstyper och storlekar - yteffektiva smålägenheter, smarta planlösningar, markradhus och roofhouse möjliggör olika typer av boende. Blandningen i bostäder ger förutsättning för ett rikt kvarter, där människor med olika åldrar, livsstilar, familjeförhållanden möts.

Markradhus med lägenheter ovanpå och tvåplans roofhouse på taken ger området en tydlig identitet och en levande gatumiljö.

På den gröna gården kommer det att finnas naturliga mötesplatser såsom lekplatser, planteringsytor och samlingpunkter för möten och aktiviteter.

Här kommer vi att bygga med ett miljötänk som fokuserar på en ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Husen kommer att uppföras som passivhus och miljöbyggnad.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till Rosendals nyhetsbrev för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Försäljningsstart

När vi startar försäljning av lägenheterna så ges förtur till Småakön genom en kövisning. För att bli inbjuden till den första visningen – kövisningen – måste du vara medlem i Småakön.

Medlem i Småakön blir du här!

Här hittar du mer information om hur kövisningen går till.

Pris på lägenheterna kommer att presenteras i samband med försäljningstarten.

Snabbfakta

Försäljningsstart: Prel 2018

Bostadstyp: Lägenhet,Radhus

Boyta: 30 - 125 kvm

Antal rum: 1 - 5

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Pris: presenteras inför försäljningsstart

Arkitekt: Sandell Sandberg.

Hitta hit

Kontakt

Annika Wahlund

Telefon: 018-444 12 32

E-post:

Anmälan för nyhetsbrev